Over RulersGroup

Onze klanten en partners continu blijven uitdagen en inspireren. Dat is RulersGroup!

 

De impact van IT op de bedrijfsvoering neemt nog steeds verder toe. RulersGroup helpt haar klanten met de juiste kennis en vaardigheden op de topics van vandaag en morgen. Als open netwerkorganisatie zijn we in staat om altijd vanuit de klantwens te werken. We helpen de juiste knelpunten te identificeren en zorgen voor een passende oplossing. Altijd!

 

Missie

Onze missie is derhalve:

“Kennishuis voor ICT vakmanschap”

 

 

Visie

Onze visie over IT opleidingen is als volgt:

  • Trends en ontwikkelingen gaan snel in de ICT. Het is essentieel nieuwe kennis aan te bieden en te vertalen naar de praktische toepassing van vandaag.
  • De kennis en vaardigheden van gisteren zijn niet meer relevant, kennis over de thema's van vandaag en morgen zijn dat wel.
  • Door samenwerking met sterke partners bieden we een onderscheidend programma met de focus op kennis die nu relevant is, tegen scherpe voorwaarden.

 

Aanpak

ICT op orde; processen, projecten, delivery, het moet in 1 keer goed! RulersGroup helpt organisaties met kennis, inzicht en vaardigheden om ongewone resultaten te boeken met gewone mensen. Voor de freelancer is RulersGroup de plek je kan blijven werken aan je onderscheidend vermogen.

 

KBenP

In 2012 heeft KBenP de activiteiten van RulersGroup overgenomen van de oprichters. KBenP is al jaren actief als dienstverlener in het vakgebied van informatiemanagement. Focus van RulersGroup voor de komende periode zal liggen op groei en uitbreiding van de dienstverlening. Hiermee hopen we nog beter in staat te zijn om onze klanten te faciliteren en hun kennis op Orde te krijgen.

 

Management

Harry Boers is een ervaren manager met focus op vernieuwing in de ICT. Afkomstig uit de KBenP organisatie en met een achtergrond als trainer en managing consultant als geen ander in staat de vernieuwing van de RulersGroup vorm te geven op basis van trends en ontwikkelingen in de markt en behoeften van deelnemers. 

 

Team 

Harry Boers Opleidingsmanager

 

Paul Baak  Opleidingsmanager

 

Shantie Manna BackOffice

 

Corry Cooper Facilities locatie Voorburg