Train your Team

Certificering

RulersGroup geeft ICT professionals de mogelijkheid zich te bekwamen en certificeren in de belangrijkste marktstandaarden op het gebied van methoden. Praktijkgericht met aandacht voor de examenvoorbereiding zodat (toekomstige) opdrachtgevers krijgen wat ze verwachten: ervaren en geschoolde professionals.

 

ClassRoom

Veel van onze classroom opleidingen organiseren we in de avonduren. Hierdoor hebben professionals maximale focus op hun opdracht overdag en maximaal rendement uit de opleiding. Het boek lezen doen cursisten thuis, zodat er in de training zelf volle aandacht is voor uitleg en toepassing.

 

In Company

Uiteraard kan RulersGroup ook voor grotere groepen op maat trainingen verzorgen bij u op locatie. Wij kunnen uw opleidingsbehoefte invullen met onze trainingen en workshops op gerichte onderwerpen, maar er is ook de mogelijkheid om uw eigen Academy in te richten. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Waar & wanneer?

Afhankelijk van de training duurt een training twee, drie of vier dagdelen. De dagdelen zijn geheel naar uw wens in te vullen. Als u de trainingen in de ochtenduren wilt laten verzorgen, dan is dat mogelijk. Hetzelfde geldt voor de middaguren en zelfs voor de avonduren. Dat kan handig zijn als uw medewerkers of collega’s declarabel moeten zijn.

 

Opleidingen: 
MSP FoundationCertificaat (3 dagdelen)Nieuw
BiSL FoundationCertificaat (2 dagdelen)
Agile FoundationCertificaat (4 dagdelen)
ITIL FoundationCertificaat (3 dagdelen)
PRINCE2 FoundationCertificaat (3 dagdelen)
ASL2 FoundationCertificaat (2 dagdelen)
Cloudrecht (1 dagdeel)Nieuw
Meer opleidingen